Producten

Medisch Fitness


Wij bieden medisch fitness aan met abonnementen. Als u 1 keer per week komt dan betaald u 32,50 en komt u 2 keer per week dan bent u per maand 65 euro verschuldigd.

Wilt u vaker komen dan 2 keer per week dan kan dat in overleg.

Running Therapie


Bewegen en je eigen grenzen leren kennen. Als je een burn-out hebt of je bent aan het piekeren dan kan bewegen helpen. Je gaat op zoek naar je kern kwaliteiten door de verbinding met je lijf en je hoofd weer beter op orde te krijgen. Een bewezen effectieve manier om er weer snel boven op te komen. Sommige zorgverzekeraars vergoeden deze therpie.
Stoppen met Roken


Samen ervoor zorgen dat je niet meer rookt! Super toch! Met een bewezen methode ga je op kosten van de zorgverzekeraar een gezonder leven tegemoet!. 

Slaap Therapie


Gezonder worden doordat je beter slaapt! Slapend beter worden, wie wil dat nu niet! Samen kijken we waar het probleem zit.

Gecombineerde Levenstijl Interventie


Samen met meerdere een betere levensstijl ontwikkelen. Geheel onder begeleiding afvallen en meer zingeving krijgen. Als leefsstijlcoach en fysiotherapeut kan ik samen met het platform Vitale Eilanden en Vitaal Voorne uw de beste begeleiding geven! Dit is op Voorne Putten geheel uniek en hier gaat u zeker meer van horen!
Andullatie en Ontspannen


Heerlijk ontspannen terwijl u op een matras ligt en u krijgt ook nog infrarood toegedient. Probeer maar eens en u kunt een strippenkaart kopen.